Op school kunt u de cursus Taal & Ouderbetrokkenheid volgen. Het zijn taallessen voor de ouders van onze school. U leert de Nederlandse taal én de school beter kennen. Ken je iemand voor wie dit belangrijk is? Deel dan deze info!

In deze video vertelt docent Josien meer over de cursus Taal en Ouderbetrokkenheid voor ouders uit Amsterdam. Aanmelden kan via dit formulier.  Aankomende dagen hebben wij aan het hek deze formulieren bij ons zodat u ze ook kunt vragen. Heeft u hulp nodig bij het invullen? Wij helpen u graag.

In English: Do you want to learn Dutch better, help your child more with the Dutch language and school? Would you like to get to know the school better and participate in school activities? Then join the free Language and Parent Involvement (TOB) course at school. Lessons are twice a week and are 2.5 or 3 hours per lesson during school time. Our teachers have already helped many parents with the Dutch language. You learn about the important things in school. For example, what a 10-minute conversation is and how to read a report. You will get information on how to help with homework, learning while playing and much more. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *