De regenboogvlaggen: iedereen is welkom bij ons op school

Date: september 7, 2021 Author: obsmultatuli Categories: Nieuwsberichten

Vrijdagochtend 20 augustus was er een grote brand in de flat aan de Krelis Louwenstraat. Twee gezinnen van onze school zijn daarbij betrokken geraakt omdat zij in de flat woonden. De school heeft nauw contact met hen en heeft hen o.a.  ondersteund bij het regelen van woonruimte. In de groepen is er aandacht voor de kinderen. Met de families gaat het naar omstandigheden goed. Het heeft een tijdje geduurd maar beiden hebben een tijdelijke andere woning gevonden.

Eén van de vaders heeft helaas brandwonden opgelopen en ligt nog in het Brandwondenziekenhuis in Beverwijk. Het gaat naar omstandigheid goed met hem.

Uit solidariteit met de slachtoffers hebben wij regenboogvlaggen opgehangen in de vitrines. Als school kunnen wij niet vaak genoeg benadrukken dat iedereen welkom is bij ons op school, in de wijk, in de stad, in ons land en in de wereld. Samen zijn wij kleurrijk en daarmee een rijke leeromgeving voor onze kinderen.

Wij wensen de twee families en de andere slachtoffers veel sterkte bij het verwerken van deze gebeurtenis.