Wij hebben op school een hele fijne en actieve ouderraad. De ouderraad is een Stichting die de ouderbijdrages beheert en zorgt dat deze goed worden besteed. Daarnaast organiseren zij samen met de school activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst en het Zomerfeest. De ouderraad heeft o.a. filmpjes gemaakt met de kinderen voor de leerkrachten en twee keer een alternatief groep-8 afscheidsfeest en -kamp georganiseerd. Ook beheert de Ouderraad de schoolbibliotheek, waar de kinderen elke woensdagochtend boeken kunnen komen lenen.

De ouderraad is op zoek naar nieuwe leden, die het leuk vinden om samen met hen en de school te werken aan mooie activiteiten. Je levert zo een bijdrage aan het onderwijs en de school van je kind. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met op via ouderraad@multatulischool.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *