Buitenschoolse Opvang

 

Bent u op zoek naar opvang voor en/of na schooltijd? Dan schrijft u uw kind in bij een Buitenschoolse opvang. Wij werken nauw samen met Impuls Kinderopvang.

 

In een hoekje rustig lezen, lekker rennen of spelen met andere kinderen: het kan allemaal bij onze BSO-locatie. De pedagogisch medewerkers bieden veel leuke en gevarieerde activiteiten aan, waarbij ontspanning voorop staat. Jongere en oudere kinderen vangen we op in aparte groepen. De huiselijke inrichting van de ruimte, het speelgoed en de activiteiten, maar ook de ervaring van de pedagogisch medewerker past zo het beste bij de leeftijd en ontwikkeling van uw kind

 

Aan het einde van de schooldag zitten de pedagogisch medewerkers te wachten bij ons in de hal. Als iedereen er is, gaan ze lopend naar de opvanglocatie, die naast onze school is gelegen.

 

Wil uw kind meedoen met de naschoolse activiteiten, georganiseerd door onze school? Geen probleem! We hebben hierover afspraken met Impuls en de pedagogisch medewerkers komen uw kind na de activiteit op school ophalen.

 

Buitenschoolse opvang “Het groeiparadijs

Krelis Louwenstraat 4

1055 KA Amsterdam

T 020 6846 49 52

E bso.groeiparadijs@impuls.nl

https://www.impuls.nl