Groep 1/2a

Groep 1/2a

Juf Juul

Mijn naam is Juul Hollaender. Ik ben 54 jaar en woon in een plaatsje vlak bij de zee, strand en duinen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen en te fietsen door de duinen en aan het strand. Mijn hobby,s zijn volksdansen en sporten. Ik zwem elke week en ga naar de sportschool.

Al heel jong vond ik het leuk om met jonge kinderen om te gaan. Dat is altijd zo gebleven en ben dus na de middelbare school naar de KLOS gegaan. (Kleuterleidster Opleiding School)

Nu sta ik al weer jaren voor de klas en ik geniet nog elke dag van de kinderen. Kleuters zijn heel spontaan en aanhankelijk. In de kleutergroep werken we met thema,s. Tijdens zo,n thema komen allerlei activiteiten aan de orde. We doen reken en taalspelletjes met de kinderen. We lezen prentenboeken voor, zingen liedjes over het thema. In de themahoek kunnen de kinderen zich verkleden n.a.v. het thema, of iets koken/bakken, verhaal bedenken en dit samen gaan spelen/ dramatiseren. In het speellokaal gaan we klimmen en klauteren op het grote materiaal , spelen we tikspelletjes, kringspelen of doen we opdrachten met het klein materiaal zoals ballen, hoepels en pittanzakken.

Juf Desiree

Over deze groep