Groep 4b

Groep 4b

yvonne van der velden juf Yvonne

Mijn naam is Yvonne van der Velden.

Ik woon in Hoorn en reis al heel wat jaartjes met veel plezier naar de Multatulischool. Op dit moment sta ik  5 dagen per week voor groep 4A.
Hiervoor ben ik  juf geweest in groep 1/2 en 3.
Deze ervaring komt mij goed van pas omdat ik weet wat de kleuterjuffen aanbieden in groep 1/2 om een goede basis te leggen voor groep 3 en 4
Het leuke aan het werken in groep 4 is de afwisseling tussen de zaakvakken: taal, rekenen en schrijven, maar ook het lekker vrij spelen en creatief bezig zijn in de klas. Daarnaast worden er ook techniek, woordenschat, gym, muziek, kanjertraining en Engelse lessen gegeven.
Werken met coöperatieve werkvormen vind ik ontzettend belangrijk. De kinderen leren van en met elkaar. Samenwerken zorgt voor een fijn groepsklimaat, dus van elkaars talenten gebruik maken.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn familie. Dansen is echt mijn uitlaatklep en dat doe ik dan ook 3 X per week.
In de klas zijn we ook lekker bezig met bewegingsspelletjes / dansjes om de concentratie van de kinderen te bevorderen.

Ik ben altijd in voor een praatje, dus kom gerust langs. Tot ziens in onze klas!

Over deze groep