Kennismaken

Bijna elke maand organiseren wij een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ouders. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen en meestal proberen wij dat u dan ook andere ouders kunt ontmoeten. De bijeenkomst sluiten wij af met een rondleiding door de school.

Wij hebben een aantal ouders die samen een ouderinitiatief zijn opgestart. Dit initiatief is gestart om onze school te promoten en leerlingen aan te trekken uit de gehele buurt zodat wij een gemengde school blijven. Deze ouders komen graag met u in contact. U kunt een mailtje sturen naar m.jaspers@multatulischool.nl. Dan zal er gezorgd worden dat u met deze ouders in contact komt.

Onder het kopje; “ouders” en “informatiebijeenkomsten” kunt u de data vinden voor dit schooljaar.

U kunt zich voor een informatiebijeenkomst aanmelden via: m.jaspers@multatulischool.nl of telefonisch via 020 6841740.