Wie zijn wij?

De ouderraad functioneert als stichting Ouderraad OBS Multatuli. De uitvoerende raad bestaat momenteel uit:

De ouderraad bestaat uit Samira Lahri, Rachid Azrout, Marlies Klooster, Kim Waalderbos, Maaike van der Horn en Imane Aoulad Aissa.

Samira is voorzitter en medeoprichter van de OR. Zij is moeder van Salaheddine, Ismail en Esma en werkt als docente Engels in het voortgezet onderwijs. Ze houdt van koken, bakken en boeken lezen.

Marlies is moeder van Tove en Boyd en werkt als projectmanager digitale dienstverlening bij de (semi-)overheid. Ze houdt van haar tuin op een volkstuinpark, van films en hardlopen en doet ook aan pilates.

Rachid, de penningmeester van de ouderraad, is vader van Jona uit groep 6b (en Noa en Zara die ondertussen al op de middelbare school zitten). Hij werkt op de Universiteit van Amsterdam. Daar geeft hij les in politieke communicatie en statistiek, en doet hij onderzoek naar publieke opinie en media effecten. Daarnaast heeft hij als “meester Rachid” ook op onze school de kinderen les gegeven. Elke woensdagavond basketbalt hij met andere vaders in de gymzaal van de school.

Kim is moeder van Benthe en Marius. In het dagelijks leven werkt ze als researcher voor diverse tv programma’s. Haar kinderen halen haar nogal eens over om weer eens iets leuks te breien of te haken.

Imane is moeder van Lamise en Maryam en werkt parttime als administratief medewerker in een zorginstelling. Ze houdt van avontuur en veel reizen en wil het liefst de hele wereld zien.

Het bestuur van de Stichting Ouderraad OBS Multatuli, belast met de notariële afwikkeling en beheer van de financiën en de inning van de ouderbijdrage. Middels deze bijdrage kunnen er evenementen gefinancierd worden op school. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Kerst, Pasen en bijv. het zomerfeest. Ook het schoolreisje wordt ieder jaar betaald van de ouderbijdrage. Er wordt jaarlijks een bedrag gereserveerd voor het schoolkamp dat in groep 8 plaats vindt.

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de OR-activiteiten? De bijeenkomsten van de ouderraad zijn openbaar. Laat het ons weten als je een keer wilt aanschuiven.

Heb je vragen of ideeën? Stuur een mail naar ouderraad@multatulischool.nl