Kom jij ons team versterken?

Openbare basisschool de Multatuli is een kleurrijke, gezellige, hedendaagse buurtschool. De school is gevestigd in een monumentaal pand met grote lichte lokalen in het Amsterdamse stadsdeel West in de wijk Bos en Lommer. Er zijn drie ruime groene speelterreinen en er is een binnentuin. De school is onderdeel van de openbaar onderwijsstichting Amsterdam West Binnen de Ring.

De school heeft in 2021 – 2022 drie groepen 1/2, een groep 3, een groep 4, een groep 5, twee groepen 6, een groep 7 en twee groepen 8. Er is ook een nieuwkomersgroep in de school. Er is een intern begeleider en er zijn vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs en voor dans, theater en muziek.

Op de Multatuli maken we samen het verschil. Er wordt kwalitatief uitdagend onderwijs geboden. Kinderen worden er eigenaar van hun eigen leerproces. We stellen gezamenlijke doelen met de groep op en persoonlijke doelen per leerling. Vanaf groep 5 werken kinderen met hun eigen chromebook.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij één interessante vacature:

Begeleiding

Op de Multatulischool is er oog voor elkaars wel en wee. Je kunt rekenen op de steun van collega’s en de intern begeleider. Als (startende) leerkracht krijg je begeleiding van een coach van de AWBR academie. Op de Multatulischool krijg je alle kansen om je te ontwikkelen en om jouw specifieke talenten in te zetten voor opvoeding en onderwijs. Reis- en parkeerkosten worden nagenoeg volledig vergoed.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en misschien zien we elkaar dan binnenkort!