Gezocht groepsleerkracht groep 5.

Ben jij een enthousiaste, daadkrachtige ervaren leerkracht die het liefst fulltime (minimaal 0,6 fte) beschikbaar is? Dan is dit je kans! Kom werken bij de Openbare Basisschool de Multatuli in Amsterdam West (5 min van Sloterdijk).

Wij zijn een van de laatste gemengde buurtscholen in de wijk Bos en Lommer. Op onze school leren en ontwikkelen kinderen met verschillende culturele achtergronden met elkaar. Een prachtige school, gevestigd in een monumentaal pand met grote lichte lokalen en drie ruime groene speelterreinen en een binnentuin. Een school met een enthousiast hulpvaardig team en veel ontwikkelingskansen!

Er wordt kwalitatief uitdagend onderwijs geboden zodat leerlingen gemotiveerd zijn om te leren. Wij doen dit steeds meer door leerlingen eigenaar te maken van hun eigen leerproces. We stellen doelen met de groep en persoonlijke doelen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om andere talenten en vaardigheden van leerlingen te ontwikkelen. Hier hebben we vakdocenten voor die meehelpen onze leerlingen een onderzoekende en ontdekkende houding aan te leren.

Onze missie is Samen maakt het Verschil. We hebben een enthousiast samenwerkend team.

Onze speerpunten vallen onder de paraplu van Groen, Gezond en Duurzaam. Wij zijn een gezonde school (water en gezonde snacks) en bewegen veel. Daarnaast komen er straks 3 grote groene speelpleinen en hebben we moestuinen in onze binnentuin. We recylcen zoveel mogelijk papier en plastic en proberen kinderen hier bewust van te laten worden in hun omgeving.

In ons Innovatieve onderwijs gebruiken we vanaf groep 5 steeds vaker de digitale verwerking op chromebooks zodat we steeds gepersonaliseerder onderwijs kunnen bieden. Ieder kind heeft hier een eigen chromebook. Onze ambitie is om met ons onderwijs actieve, kritische, ondernemende leerlingen te krijgen. Wereldburgers!

Kortom een school waar veel te beleven is. We bieden je een aanstelling met voldoende ruimte om je te ontwikkelen daar waar je wensen liggen. Heb jij interesse om te komen werken binnen dit enthousiaste team. Heb je groen, gezond en duurzaam in een hoog vaandel en wil je werken in een prettig licht monumentaalgebouw midden in Amsterdam West maar vlak bij Sloterdijk? Neem dan deze uitdaging aan, stuur je CV met een gemotiveerde brief op aan m.jaspers@multatulischool.nl of neem contact op met Marion Jaspers via 06-20418719.