Betrokken bij school

Onze school werkt nauw samen met de ouders van de leerlingen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om actief betrokken te zijn bij de school. U kunt meedenken, meehelpen met feestjes of activiteiten. Dat doet u door lid te worden van de Ouderraad of de Medezeggenschapsraad. Daarnaast zijn er per klas klassenouders die de leerkracht helpen in de communicatie naar de ouders, bijvoorbeeld als er ouders nodig zijn om het plein of de lokalen te versieren.

De ouderraad bestaat uit:

• Kim is moeder van Benthe en Marius. In het dagelijks leven werkt ze als researcher voor diverse tv programma’s. Haar kinderen halen haar nogal eens over om weer eens iets leuks te breien of te haken.
  • Kristel is de moeder van baby Selah en Indi in groep 1/2B. Ze werkt in de farmaceutische events en houdt van een goed boek en van nieuwe leuke plekken ontdekken samen met haar gezin.
  • Marlies is moeder van een dochter (die al op de middelbare school zit) en Boyd uit groep 6, werkt als projectmanager digitale dienstverlening. Ze houdt van haar tuin, films en hardlopen.
  • Maaike is de moeder van twee mooie dochters, uit 2009 en 2013. Ze woont in Slotermeer en werkt als IT projectleider.
  • Rachid, de penningmeester van de ouderraad, is vader van Jona (en Noa en Zara die ondertussen al op de middelbare school zitten). Hij werkt op de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij als “meester Rachid” ook op onze school de kinderen les gegeven. Elke woensdagavond basketbalt hij met andere vaders in de gymzaal van de school.

De ouderraad int ook de ouderbijdrage.

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de OR-activiteiten? Wil je meer weten over wat een klassenouder doet? De bijeenkomsten van de ouderraad zijn openbaar. Laat het ons weten als je een keer wilt aanschuiven. Spreek ons gerust aan op het schoolplein of stuur een mail naar ouderraad@multatulischool.nl. Ook als je andere vragen of ideeën hebt, horen we graag van je.

Medezeggenschapsraad

Elke school heeft een Medezeggenschapsraad waarin ouders en personeel zitting hebben. De MR vindt het belangrijk dat de kernwaarden van de Multatulischool goed worden vertegenwoordigd en wil zich daarvoor inzetten. Onze MR bestaat uit 8 leden (vier personeelsleden en vier ouderleden).

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de leden van de MR, voor specifieke input vanuit de ouders kunt u contact opnemen via MR@multatulischool.nl.

Meer informatie over de MR .