De ouderraad van de Multatulischool vraagt jaarlijks een financiële bijdrage om extra activiteiten voor uw kinderen te organiseren. Dit zijn activiteiten waar de school geen geld van de overheid voor krijgt, maar die wel belangrijk zijn voor de ontwikkeling en het plezier van de kinderen. Voorbeelden hiervan zijn het schoolreisje, de Kinderboekenweek, een projectweek en het vieren van feesten zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen en het Zomerfeest. Daarnaast wordt ieder jaar gespaard voor het kamp in groep 8.

Voor dit schooljaar is de ouderbijdrage 55 euro per kind. Heeft u meer kinderen op school, dan betaalt u vanaf het derde kind 50 euro. Betaalt u voor 1 november via onderstaande link dan krijgt u een korting van 5 euro per kind. Families met een stadspas kunnen deze gebruiken. De mogelijkheid hiertoe leest u onderaan deze pagina.

Direct betalen

Stadspasregeling vrijwillige ouderbijdrage

Heeft uw kind een Stadspas? Dan kunt u deze vanaf schooljaar 2019 /2020 deze gebruiken.

U kunt de Stadspas van uw kind laten scannen bij Samira Beladji van de administratie, zij is op maandag en dinsdag vanaf 8.30 uur aanwezig. U kunt uw pas door haar laten scannen. Wanneer de Stadspas gescand is, wordt genoteerd dat u de vrijwillige ouderbijdrage en het schoolreisje volledig heeft voldaan. Het scannen van de Stadspassen gebeurt discreet en desgewenst in een afgeschermde ruimte. We reserveren ieder jaar Euro 5,- voor het kamp van uw kind in groep 8. Dit bedrag dient u dan contant te voldoen.

Aanvragen Stadspas

De Stadspas met groene stip kunt u aanvragen als u een laag inkomen en weinig vermogen hebt. Wilt u weten of uw kind hier recht op heeft? Kijk dan op www.amsterdam.nl/pakjekans of bel met de gemeente op telefoonnummer 14020.