Op zoek naar een school?

Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Dan heten wij u van harte welkom om kennis te maken met de OBS Multatuli. Bel ons of stuur een mail en dan maken wij direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Tijdens de kennismaking vertellen wij u over het onderwijs op onze school en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen en leerlingen te ontmoeten die vaak een rol spelen bij de rondleiding. Neem contact met ons op voor de kennismaking via: directeur@multatulischool.nl of telefonisch via 020-6841740 en dan hopen wij u spoedig te ontmoeten.

Aanmelden voor de Multatuli

U kunt uw kind aanmelden op onze school met het aanmeldformulier dat u heeft ontvangen van de gemeente Amsterdam. Op deze lijst kunt u meerdere scholen noemen. Is de Multatulischool uw eerste keuze? Dan zet u onze school op nummer 1 en levert u het  aanmeldformulier in bij ons, want u moet het formulier inleveren bij de school van uw eerste keuze. Lees alles over het toelatingsbeleid in Amsterdam en het aanmelden op onze school. 

 

Onze communicatiemiddelen

Zit uw kind bij ons op school? Dan krijgt u de nieuwsbrief en allerlei berichten van de leerkracht en school via de app Parro. Zodra uw kind is ingeschreven, krijgt u de inloggegevens. Neem contact op met school als u die kwijt bent. De app speelt een belangrijke rol in onze communicatie onderling. Wij gebruiken de app al een aantal jaar naar grote tevredenheid.

Parro hoort bij het leerlingvolgsysteem Parnassys dat wij op school gebruiken. 

U kunt de app hier downloaden:

 

 

 

 


 

  • Voor Android (Google play store) klik hier
  • Voor IOS (Apple store) klik hier