Naschoolse activiteiten

Voor alle leerlingen van onze school bieden wij een speels, prikkelend en leerzaam aanbod aan naschoolse activiteiten aan. De activiteiten zijn heel afwisselend. De afgelopen jaren hebben we activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst en cultuur, sport, expressie, techniek, creatief en natuur en milieu. In de laatste les, na een periode van 8 weken, was er een presentatie voor de ouders. En gelukkig kunnen we dit schooljaar weer activiteiten door ervaren docenten aanbieden!

In het tweede blok van dit schooljaar (2021-2022) bieden we aan:

• Muziek en dans voor kleuters (groep 1+2)
  • Timmeren Hamers en Houtjes (groep 1+2)
  • Poppen maken (groep 3+4)
  • Kookles (groep 3+4+5)
  • Electro en Techniek (groep 5+6+7+8)
  • Gitaar spelen (groep 5+6+7+8)

Kijk voor meer informatie op naschoolseactiviteiten.amsterdam

Schoolband

De school heeft een schoolband: de MAX. Elk schooljaar bestaat de schoolband uit andere muzikantjes. Dit schooljaar 2021-2022 bestaat de band uit: Sarah (ramt heel strak de drums), Nora is de 1e toetsenist, Boyd ook op de toetsen maar meestal op de accordeon, Lily op de superstoere Heavy Metal bas van Jackson, Halil op sjaz en soms gitaar. En de band heeft een trio zangeressen Isabella, Sara en Maisa en een MC Eyad (o.l.v. Melane). De repetities voor de kerstshow zijn intussen begonnen.

Hieronder een mooie compilatie van optredens van de MAX van de afgelopen schooljaren 2017-2018 tot en met 2020-2021.