Naschoolse activiteiten

Voor alle leerlingen van onze school bieden wij een speels, prikkelend en leerzaam aanbod aan naschoolse activiteiten aan. De activiteiten zijn heel afwisselend. De afgelopen jaren hebben we activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst en cultuur, sport, expressie, techniek, creatief en natuur en milieu. In de laatste les, na een periode van 8 weken, was er een presentatie voor de ouders. En gelukkig kunnen we dit schooljaar weer activiteiten door ervaren docenten aanbieden!

In het eerste blok van dit jaar (2021-2022) bieden we aan:

• Poppen maken (voor groep 5, 6, 7 en nieuwkomers)
  • Mode en jezelf (voor groep 7 en 8)
  • Koken (voor groep 3, 4, 5 en nieuwkomers)
  • Schaken voor gevorderden (voor groep 6, 7, 8)
  • Braziliaanse dans (voor groep 1, 2 en 3)
  • Rappen (voor groep 6, 7 en 8)
  • Gitaarles (voor groep 5, 6, 7 en 8)
  • Zang (voor groep 6, 7 en 8)
  • Moestuin (voor groep 3, 4, 5 en nieuwkomers)

Schoolband

De school heeft een schoolband: de MAX. Elk schooljaar bestaat de schoolband uit andere muzikantjes. Dit schooljaar 2021-2022 bestaat de band uit: Sarah (ramt heel strak de drums), Nora is de 1e toetsenist, Boyd ook op de toetsen maar meestal op de accordeon, Lily op de superstoere Heavy Metal bas van Jackson, Halil op sjaz en soms gitaar. En de band heeft een trio zangeressen Isabella, Sara en Maisa en een MC Eyad (o.l.v. Melane). De repetities voor de kerstshow zijn intussen begonnen.

Hieronder een mooie compilatie van optredens van de MAX van de afgelopen schooljaren 2017-2018 tot en met 2020-2021.