Contact

  • Volg ons

Contact

Kennis maken met onze school

Bijna elke maand organiseren wij een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ouders. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u over het onderwijs op onze school en onze manier van werken. Ook bent u in de gelegenheid om vragen te stellen en meestal proberen wij dat u dan ook andere ouders kunt ontmoeten. De bijeenkomst sluiten wij af met een rondleiding door de school.

Onder het kopje; “ouders” en “informatiebijeenkomsten” kunt u de data vinden voor dit schooljaar.

U kunt zich voor een informatiebijeenkomst aanmelden via: m.jaspers@multatulischool.nl of telefonisch via 020 6841740.

Meld uw kind aan op onze school

Dit doet u met het aanmeldformulier dat u heeft ontvangen van de gemeente Amsterdam. Op deze lijst kunt u meerdere scholen noemen. Wanneer u de Multatulischool als 1e keuze heeft, zet u die naam op nummer 1. Het aanmeldformulier levert u in op de school die u op de 1e keuze heeft gezet.

Nieuwe regels voor aanmelden en toelaten van leerlingen

Bijna alle basisscholen in Amsterdam, ruim 200, gaan in 2015 over op een stadsbreed gelijk, transparant en eerlijk toelatingsbeleid. Hiermee komt een einde aan de verschillende regels per stadsdeel, wijk of school. Het aanmelden voor de basisschool zal op elke school op dezelfde wijze plaatsvinden en ook het verdelen van de plaatsen gebeurt op alle scholen gelijktijdig en geautomatiseerd volgens gelijke regels. Ook onze school doet hieraan mee.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. het Stedelijk Toelatingsbeleid.

Contactgegevens

T: 020 684 17 40
Directeur Marion Jaspers
E: m.jaspers@multatulischool.nl

Adresgegevens

OBS Multatulischool
Sara Burgerhartstraat 5
1055 KV Amsterdam

Plattegrond

Wilt u precies weten waar u ons kan vinden, klik hier.